top of page
Afro-Amerikaanse jongeren aan het dansen
Steun ook. Help ons helpen.
Nalaten

Eenmalige gift

Ik steun SAVIZ met een gift
van € 10 tot € 1.000

Doneren

Ik word Vriend en steun SAVIZ
met een periodieke bijdrage

Schenken

Ik wil een groter bedrag schenken (vanaf € 1.000) 

Nalaten

SAVIZ vrij van erfbelasting steunen door opname in uw testament

SAVIZ opnemen in uw testament

Door SAVIZ op te nemen in uw testament, draagt u via ons werk bij aan de wereld waarin wij geloven. Een wereld waarin wij vanuit uw nalatenschap dat steuntje in de rug kunnen blijven bieden aan degenen die onze steun zo hard nodig hebben. 

SAVIZ heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat onze stichting geheel vrijgesteld is van schenk- en erfbelasting. Een schenking vanuit uw erfenis komt daardoor volledig ten goede aan de doelstellingen van de stichting.

Legaat of erfstelling
Met een legaat kent u een specifiek bedrag of (on)roerend goed toe aan SAVIZ. Wanneer u kiest voor een erfstelling, neemt u SAVIZ als (mede)erfgenaam op in uw testament. Daarmee komt uw nalatenschap geheel of gedeeltelijk ten goede aan SAVIZ. U kunt SAVIZ in uw testament laten opnemen met de tenaamstelling Steuncomité Asielzoekers en Vluchtelingen In Zeist (SAVIZ).

Persoonlijk contact
Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Srdjan Milenic (voorzitter) via (030) 6962283. U kunt hem ook een persoonlijke e-mail sturen of bericht via ons contactformulier.

bottom of page